Naar de inhoud springen

Over Judith van Zanten

Welkom op ‘De Kunst van Goed Onderwijs’, mijn creatie op het web.

Mijn naam is Judith van Zanten. Enige tijd ben ik werkzaam geweest in het kleuteronderwijs. Daarna ben ik gaan werken in de bovenbouw. Daar gaf ik les aan groep 6, 7 en 8. Dat met veel plezier. Het werken met kinderen vind ik uitdagend en erg leuk.

Dat is dan ook de reden dat ik me ben gaan bezig houden met Goed Onderwijs. En dat mag met hoofdletters geschreven worden, want het wil er nogal eens aan schorten.

Deze website is mijn uitlaatklep.

Hier laat ik me kritisch en rechtvaardig uit over wat ik in de praktijk zoal tegenkom. De bovenbouw zal hierin vooraan staan, maar ook de rest zal ik meenemen.

Veel leesplezier op mijn website ‘De Kunst van Goed Onderwijs’.

 

Judith van Zanten

Judith